Γερέμπκο: «Αν δεν πίστευα στην Χίμκι, δεν θα ήμουν εδώ»

Γερέμπκο: «Αν δεν πίστευα στην Χίμκι, δεν θα ήμουν εδώ»

Ο Σουηδός πάουερ φόργουορντ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Gigantes» αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στην Χίμκι και να αφήσει το ΝΒΑ.

Ο Γιόνας Γερέμπκο το καλοκαίρι άφησε το ΝΒΑ για λογαριασμό της Χίμκι. Η πορεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα
του πλανήτη ήταν ικανοποιητική όμως το νέο κεφάλαιο της καριέρας του έχει να κάνει αποκλειστικά με την Χίμκι.
Ο Ρίμας Κουρτινάιτις του είπε πολλά το καλοκαίρι και τον έπεισε να έρθει.

Ο Σουηδός πάουερ φόργουορντ μίλησε στο ισπανικό περιοδικό «Gigantes» και αποκάλυψε την απόφασή του να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Χίμκι.

«Δεν νιώθω πίεση, είμαι χαρούμενος. Όταν έλαβα την πρόταση και είδα ποιοι άλλοι είναι στην ομάδα ένιωσα πως μου παρουσιάζεται μια ευκαιρία. Δεν έχω πλέον όνειρα για το ΝΒΑ, ήμουν εκεί δέκα χρόνια, έχω παίξει σε τελικούς της Ανατολής και της Δύσης. Φυσικά, θα ήθελα ένα δαχτυλίδι. Όμως, τώρα θέλω να κερδίσω την Euroleague. Η Χίμκι με πίστεψε, ήταν εύκολη η απόφασή μου. Επέστρεψα στην Ευρώπη και θα παίξω ως αντίπαλος στην Μαδρίτη, στη Βαρκελώνη, στο Βερολίνο, στην Κωνσταντινούπολη. Με ενθουσιάζει αυτό. Πλέον, η οικογένειά μου είναι δύο ώρες μακριά, όχι 15», ανέφερε και συμπλήρωσε για τους στόχους των Ρώσων:

«Πιστεύω στην ομάδα, δεν έχουμε ταβάνι. Δεν θα ερχόμουν αν δεν πίστευα πραγματικά ότι μπορούμε να πάμε στο Final Four και να νικήσουμε στη VTB την ΤΣΣΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ