Novosti: «Συμφώνησε με Ερυθρό Αστέρα ο Πάντερ»

Novosti: «Συμφώνησε με Ερυθρό Αστέρα ο Πάντερ»

Σέρβικο μέσο τονίζει ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα με τον Αμερικανό γκαρντ να συνεργάζεται και πάλι με τον Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ΑΕΚ.

Από τους παίκτες που φαίνονται για τα καλά στο περιθώριο για τον Ολυμπιακό είναι ο Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει τεθεί εκτός ροτέισον από τον Κεστούτις Κεμζούρα, την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας καραδοκεί για να τον κάνει δικό του. Και από ότι φαίνεται δεν έχουμε απλά… καπνό αλλά και φωτιά στην υπόθεσή του και το εν λόγω φλερτ.

Όπως τονίζει η Novosti ο Κέβιν Πάντερ είναι σε επικοινωνία με την ομάδα του Βελιγραδίου και τον παλιό προπονητή του, Ντράγκαν Σάκοτα. Μάλιστα όπως λένε οι Σέρβοι έχει επέλθει συμφωνία και με τον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να αφήνει τον Πειραιά μετά την καλοκαιρινή ανακοίνωση απόκτησής του.

Ο Πάντερ λοιπόν αναμένεται από την αρχή του δευτερου γύρου της Ευρωλίγκας να κάνει το ντεμπούτο του με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό γκαρντ ο οποίος έχει σε 11 συμμετοχές στην διοργάνωση 6,8 πόντους κατά μέσο όρο.

Οι Σέρβοι έχουν ήδη δηλώσει τον Πάντερ για την Αδριατική Λίγκα ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του, την ώρα που δικαίωμα συμμετοχής θα έχει στο παιχνίδι  στην Γαλλία με την Βιλερμπάν.

Αναφορικά τώρα με τον Ολυμπιακό, αυτή η εξέλιξη δείχνει ξεκάθαρα ότι το ρόστερ της ομάδας μειώνεται κι άλλο, που σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι του Πειραιά θα ψάξουν την απόκτηση ενός ακόμα πλέι μέικερ, που έχει έφεση στην άμυνα και μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού. Παράλληλα δεν είναι σίγουρο εάν και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν είναι… ασφαλής, με τον Ολυμπιακό να προχωράει σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ