Ομπράντοβιτς: «Γνωρίζουμε καλά την θέση μας στην Ευρωλίγκα»

Ομπράντοβιτς: «Γνωρίζουμε καλά την θέση μας στην Ευρωλίγκα»

Ο προπονητής της Φενέρμπχτσε δεν ήθελε να κρυφτεί αναφορικά με την ομάδα του και τη βαθμολογική της κατάσταση και είπε ότι η Βαλένθια είναι επικίνδυνη.

Η βαθμολογική κατάσταση της Φενέρμπαχτσε είναι δεδομένο ότι ανησυχεί την τούρκικη ομάδα που έχει επενδύσει χρόνο και χρήματα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντως προσπαθεί να ρίξει τους τόνους επί του θέματος και να εστιάσει στον παιχνίδι με την Βαλένθια (27/12, 19:45) για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο «Ζοτς» τόνισε πως οι Ισπανοί έχουν μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετική επιθετική λειτουργία και ότι η ομάδα του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική απέναντί τους.

Συγκεκριμένα ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Γνωρίζουμε καλά τη θέση μας στην EuroLeague, πρέπει κάπως να αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που λειτουργεί εξαιρετικά στην επίθεση. Πρόκειται για ένα σύνολο που έχει επιχειρήσει πολλά σουτ τριών πόντων. Έχει μεγάλα κορμιά και παίζει πολύ το pick-and-pop. Οπότε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις λεπτομέρειες αν θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ