Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια 81-57

Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια 81-57

Στην επιστροφή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στους Βάσκους, οι Γερμανοί έκαναν... πάρτι στο Βερολίνο και ανάγκασαν την ομάδα του σε ήττα με 24 πόντους διαφορά!

Η επιστροφή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην Μπασκόνια ήταν εφιαλτική! Οχι απλά δεν ήταν μεταμοφωμένη προς το καλύτερο η ομάδα του, αλλά ήταν ακόμα πιο κακή, με τον χειρότερο παίκτη των Βάσκων να είναι ο Τορνίκε Σενγκέλια. Η Άλμπα Βερολίνου για ένα ακόμα παιχνίδι απλά έπαιξε το μπάσκετ της, δεν είχε αντίπαλο, ο Ρενέσες… έπνιξε τον προπονητή που καθόταν στον πάγκο της Μπασκόνια και οι Γερμανοί επικράτησαν με 81-57, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 5η τους ήττα σε 6 συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Από την πρώτη περίοδο οι Γερμανοί έδειξαν τις προθέσεις τους. Στο 23-15 έληξε το πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του Ρενέσες, η οποία είχε τον Νόκο να κυριαρχεί στην ρακέτα και να έχει 7 πόντους πολύ γρήγορα.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10 πόντους (28-18) με τον Γκιεντράιτις και αργότερα στους 17 με τον Σίκμα (37-20). Η Μπασκόνια προσπάθησε για να μειώσει το σκορ, όμως το 41-26 ήταν η εξήγηση για την εικόνα των δύο ομάδων.

Επιστρέφοντας στο ματς η διαφορά εκτοξεύχθηκε στους 18 και παρέμεινε για ώρα εκεί. Η Μπασκόνια ήταν παραδομένη στους παίκτες του Ρενέσες, με το 57-37 να είναι το σκορ με το οποίο μπήκαν οι ομάδες στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Με τον Σενγκέλια σε τραγικό βράδυ, οι Βάσκοι ήταν έρμαιο στις διαθέσεις των Γερμανών.
Η διαφορά κυμαινόταν από τους 18 έως και τους 26 πόντους, με τον Γκίφεϊ να κάνει το 80-54, και απλά στη συνέχεια να μπαίνουν οι τελικές πινελιές στο αριστούργημα του Ρενέσες.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 41-26, 57-37, 81-57

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ