Ταβάρες : «Όλα ξεκίνησαν από την άμυνά μας»

Ταβάρες : «Όλα ξεκίνησαν από την άμυνά μας»

Ο Ουόλτερ Ταβάρες δεν παρασύρθηκε, μίλησε για άμυνα, για περιθώρια βελτίωσης. Γι’ αυτόν ήταν άλλη μια βραδιά στη δουλειά, άλλη μια νίκη

Πήρε σχεδόν όσα επιθετικά ριμπάουντ πήρε ολόκληρος ο Παναθηναϊκός. Έμεινε κάτι λιγότερο από 32 λεπτά στο παρκέ, τέλειωσε το ματς με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ, μοιράζοντας και 3 ασίστ, κερδίζοντας και 5 φάουλ, αλλά αν περιμένατε ότι ο Ουόλτερ Ταβάρες θα πανηγύριζε, μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί για το επίπεδο των παικτών που αναφερόμαστε.

Ο σέντερ της Ρεάλ εμφανίστηκε εξαιρετικά ήρεμος, καθώς γνωρίζει ότι αυτή η νίκη στο «Νίκος Γκάλης» δεν σημαίνει τίποτα, ότι η ομάδα του έχει υψηλούς στόχους και για να τους κατακτήσει δεν μπορεί να μείνει σε καμία νίκη, όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή, γι’ αυτό και στις δηλώσεις του ήταν σαν να μην είχε κάνει τόσα πολλά σε ένα 40λεπτο.

«Η άμυνα για εμάς ήταν το κλειδί, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι κρατήσαμε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά» δήλωσε ο θηριώδης σέντερ, που έγραψε 32 στο σύστημα αξιολόγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ