Γράφει ιστορία ο Σπανούλης, ξεσπάει η Φενέρ

Γράφει ιστορία ο Σπανούλης, ξεσπάει η Φενέρ

Ο... Καμμένος επιστρέφει με Ευρωλίγκα, Σπανούλη, Φενέρ και πολλά γκολ στο Μολινό.

H χθεσινή μέρα κύλησε συμπαθητικά, αφού το 2/3 δεν είναι κακό, ωστόσο αντικειμενικά δεν νοείται να μην έγινε Over το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπόρνμουθ. Τελοσπάντων, δεν έγινε κάτι, προχωράμε.

Σήμερα το κουπόνι είναι λειψό, αφού το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς και να αξίζει είναι τα τέσσερα ματς Ευρωλίγκα και το ματς της Γουλβς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Από αυτά εμείς βγάλαμε τρεις επιλογές εκ των οποίων η μία είναι ιδιαίτερη.

Η αρχή λοιπόν θα γίνει με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Δύσκολο ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η λογική λέει Μπάρτσα και μάλιστα σβηστά, για αυτό και δεν θα ασχοληθούμε με τα σημεία του ματς, ούτε με τους πόντους.

Σήμερα είναι η μέρα του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειάζεται 12 πόντους για να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση. Ο πιο ανταγωνιστικός παίκτης στην Ευρωλίγκα λοιπόν δύσκολα θα χάσει την ευκαιρία να «κατεδαφίσει» τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο από την κορυφή και μάλιστα μέσα στο σπίτι του.

Ανεξάρτητα λοιπόν του ματς, ο Σπανούλης θέλει 12 πόντους, το over 11,5 πόντους δίνει 2.30 οπότε βγήκε το ένα σημείο με τον Έλληνα γκαρντ να είναι δεδομένο ότι θα πάρει πολλές προσπάθειες ειδικά από τη στιγμή που λείπει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Από εκεί και πέρα η άλλη επιλογή είναι ο άσος με χάντικαπ over 8,5 της Φενέρ κόντρα στη Βαλένθια, αφού κάποια στιγμή οι Τούρκοι οφείλουν να ξεσπάσουν. Συν ότι η απόδοση είναι στο 2.00.

Τέλος στο μοναδικό καλό ματς ποδοσφαιρικό που προσφέρεται και κυρίως για να κάνουμε τη χάρη στους λάτρεις του βασιλιά των σπορ θα επιλέξουμε κι ένα σημείο από το Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό φυσικά θα είναι το over. Είτε επιλέξετε over 2,5 (1.53), είτε το over 3,5 (2.30) είναι ένα καλό συμπλήρωμα για ότι άλλο επιλέξετε, αφού μιλάμε για δυο φύσει επιθετικές ομάδες και κυρίως δυο μηχανές παραγωγής γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ