Χίμκι: Κόντρα Κουρτινάιτις με Σβεντ

Χίμκι: Κόντρα Κουρτινάιτις με Σβεντ

Ο Λιθουανός τεχνικό άφησε στον πάγκο τον σούπερ σταρ των Μοσχοβιτών, με τις σχέσεις στα ενδότερα των Ρώσων να είναι σε οριακή κατάσταση.

Φουρτούνες φαίνεται πως περνάει η Χίμκι, αφού στα… ενδότερα της παρατηρείται μία ένταση που κορυφώθηκε στο ματς με την Βιλερμπάν.
Όπως τονίζουν λιθουανικά μέσα, ο Ρίμας Κουρτινάιτις έβγαλε από το παρκέ τον Αλεξέι Σβεντ με το σκορ ήταν στο 78-61, έχοντας μάλιστα έντονη αντιπαράθεση με τον Αλεξέι Σβεντ!

Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη στην Ρωσία, παρότι η διαφορά στο παιχνίδι μειώθηκε και ουσιαστικά το παιχνίδι στο «Αστρομπάλ» χάθηκε από τις βολές του Κρέιμερ, ο οποίος θα μπορούσε να στείλει το ματς την παράταση.

Στα εσωτερικά λοιπόν της Χίμκι υπάρχει αναβρασμός με τον Κουρτινάιτις να είναι σε… κόντρα με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρωλίγκας (4 εκατομμύρια ετησίως), σε μία περίοδο που οι Μοσχοβίτες δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη, παίζοντας κακό μπάσκετ και χάνοντας ματς που τα έχουν στα χέρια τους, όπως αυτά με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ή με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Μόσχα για την VTB.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ