Ο Πρίντεζης έγινε… 300άρης με τη συμμετοχή του στη Βαρκελώνη! (pic)

Ο Πρίντεζης έγινε… 300άρης με τη συμμετοχή του στη Βαρκελώνη! (pic)

Ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε σε ένα ιστορικό επίτευγμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς της Βαρκελώνης, πιάνοντας τις 300 συμμετοχές και μπαίνοντας στο Top-6 της Euroleague.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν αναμονή του ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να γίνει ο πρώτος σε πόντους στην ιστορία της Euroleague, αλλά ένας άλλος Ερυθρόλευκος, ο υπαρχηγός Γιώργος Πρίντεζης έφτασε σε ένα ιστορικό επίτευγμα στο χτεσινό ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ο 34χρονος φόργουορντ με τη συμμετοχή του απέναντι στους «μπλαουγκράνα» έφτασε τις 300 συμμετοχές και μπήκε στο Τop-6 των παικτών με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Πρίντεζης πλέον βρίσκεται μόλις 10 συμμετοχές μακριά από την πέμπτη θέση και τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, Νίκο Ζήση, ενώ 17 παραπάνω συμμετοχές μετράει ο «ομόσταβλός» του στον Ολυμπιακό, Βασίλης Σπανούλης.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγες με 346 αγώνες στο «παλμαρέ» του , ενώ ακολουθεί ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Από τις 300 συμμετοχές, οι 274 είναι με την φανέλα των Ερυθρόλευκων, ενώ οι 26 με την Μάλαγα (2009-2011). Να θυμίσουμε ότι ο υπαρχηγός των Πειραιωτών πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» το 2002 στην εκτός έδρας νίκη επί της Σλασκ (91-72).

Δείτε αναλυτικά στον πίνακα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ