Υπόκλιση Ναβάρο σε Σπανούλη: «Παίκτης σημείο αναφοράς»

Υπόκλιση Ναβάρο σε Σπανούλη: «Παίκτης σημείο αναφοράς»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε στην Euroleague για το επικείμενο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη, αποθεώνοντας τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Βασίλης Σπανούλης, δύο από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της Euroleague, είναι το θέμα των ημερών λόγω του ρεκόρ που ετοιμάζεται να «σπάσει» ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ο 37χρονος Έλληνας γκαρντ απέχει μόλις 10 πόντους, από το να ξεπεράσει στη σχετική λίστα τον άλλοτε «θρύλο» της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Αυτό το ρεκόρ είναι έτοιμο να καταρριφθεί και μάλιστα πολύ σύντομα. Ο «kill- Bill»  θα έχει την ευκαιρία να το κάνει μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μάλιστα απέναντι στον προπονητή με τον οποίο κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του στην διοργάνωση, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ναβάρο μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη, τον παλιό του αντίπαλο, στη Βαλένθια στο πλαίσιο του τουρνουά U18 που γίνεται στην ισπανική πόλη:

 «Ο Βασίλης για πολλούς ανθρώπους, όπως και για εμένα, είναι ένας παίκτης που αποτελεί σημείο – αναφοράς. Σύντομα θα με ξεπεράσει στον πίνακα των σκόρερ.

Αυτό θα γίνει την προσεχή αγωνιστική ή την επόμενη. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέρος της ιστορίας της Euroleague.

Είναι σημαντικό ότι βλέπω έναν παίκτη με τόσο ταλέντο και σπουδαία κληρονομιά όπως ο Σπανούλης να με ξεπερνάει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ