Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία για απόκτηση σέντερ

Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία για απόκτηση σέντερ

Οι Πράσινοι είναι στην αγορά και τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και περισσότερο ότι έχουν «κλείσει» πεντάρι για να γεμίσουν την front line τους.

Η κατάσταση δεν είναι ουκ ολίγες οι φορές που ο Ρικ Πιτίνο έχει αναφερθεί το τελευταίο διάστημα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο θέμα των ριμπάουντ. Ο Αμερικανός προπονητής πάντως… τεχνηέντως αποφεύγει να μιλήσει για το πρόβλημα που έχει στους ψηλούς του και προσπαθεί τόσο καιρό με «αλχημείες» να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο ρόστερ του στην συγκεκριμένη θέση.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα υπάρχει μία έντονη φημολογία για την απόκτηση ενός σέντερ. Τονίζεται και γράφεται ότι οι Πράσινοι είναι στην αγορά και έχουν κλείσει ήδη τον επόμενο ψηλό τους που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες, με τον Γουέσλι Τζόνσον να φέρεται ως υποψήφιος για να δει την έξοδο από το ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει κάνει γνωστό εδώ και πόσο καιρό ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να φτάσει στο Final 4 και να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα.

Σίγουρα η εικόνα των Πρασίνων δεν είναι αυτή που μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο, την ώρα που είναι εμφανές το πρόβλημα στο «5», με τον Γουάλι να είναι ουσιαστικά στον… πάγο και όπως δήλωσε και ο Πιτίνο, προορίζεται για να πάρει χρόνο στο «4».

Άρα με τον Παπαγιάννη εκτός φόρμας και τον Βουγιούκα για ειδικές συνθήκες, είναι και αναμενόμενο ο Παναθηναϊκός να είναι στην αγορά και να κοιτάει έναν σέντερ που θα του δώσει ακόμα περισσότερο βάθος και ποιότητα κοντά στο καλάθι.

Ονόματα ήδη ακούγονται, όμως ακόμα τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από την μεριά της ομάδας, η οποία έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα ματς που ακολουθούν, με το ματς με την ΤΣΣΚΑ να είναι ίσως και το… crash test για να αποφασιστεί το τι θα γίνει στο Πράσινο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ