Ολυμπιακός : Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Κόνιαρης

Ολυμπιακός : Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Κόνιαρης

Αδειάζει σιγά σιγά το απουσιολόγιο του Κεμζούρα, καθώς οι τέσσερις από τους απόντες επέστρεψαν κι ο Κόνιαρης παραμένει εκτός δράσης

Η προετοιμασία για τον… αγώνα της χρονιάς ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν είχε πέντε παίκτες στη διάθεσή του. Βεβαίως, γράψαμε και χθες ότι δεν υπήρχε ανησυχία και ότι ήταν περισσότερο για προληπτικούς λόγους, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς τα 4/5 μπήκαν σε ρυθμούς εκγύμνασης, οι τρεις εξ αυτών σε κανονικούς.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ «κανονικά προπονήθηκαν το μεσημέρι οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Μπράντον Πολ» κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Αμερικανό, ο οποίος είχε αποχωρήσει με διάστρεμμα από τη χθεσινή προπόνηση. Είχε φανεί εξ αρχής ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί υπήρχε μια μικρή αγωνία.

Το… κακό νέο της ημέρας είναι ότι ο Κόνιαρης παραμένει στα… πιτς. «Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης παραμένει κλινήρης». Για τον Σέρβο σέντερ είναι απόλυτα λογικό να μπει σταδιακά, ώστε να μην υπάρξει ενδεχόμενο υποτροπής, ενώ για τον Κόνιαρη ακολουθούνται οι οδηγίες των γιατρών, όμως εκφράζεται αισιοδοξία ότι στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε θα είναι όλοι παρόντες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ