Κεμζούρα: «Oι διαιτητές να πάρουν την σωστή απόφαση»

Κεμζούρα: «Oι διαιτητές να πάρουν την σωστή απόφαση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα, ρωτήθηκε για τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της Φενέρ στα τελευταία παιχνίδια και αν αυτές θα επηρεάσουν τους διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Κεστούτις Κεμζούρα, τόνισε ότι οι διαιτητές θα πάρουν τη σωστή απόφαση αν χρειαστεί.

Παράλληλα, ο Λιθουανός, μίλησε για το ρεκόρ που ενδέχεται να κάνει ο Σπανούλης, αλλά και το τι μπορεί να καταφέρει ο Μιλουτίνοφ, έχοντας ως δεδομένο και τις απουσίες της Φενέρ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα:

«Κανένας προπονητής δεν θέλει να πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, απλά συμβαίνει. Γνωρίζω τι έχει συμβεί, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι αύριο δεν θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και θα είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση».

Για το παιχνίδι που έρχεται και το ενδεχόμενο να γίνει ο Σπανούλης ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα, τόνισε: «Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται. Και ο ίδιος ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του. Πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς ή τις απουσίες του αντιπάλου μας, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή».

Για τον Μιλουτίνοφ και τις απουσίες της Φενέρ: «Κάπως έτσι είναι η κατάσταση, μπορούν να συμβούν και τα δύο. Αυτοί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που θα τους δώσουν τα χαμηλά σχήματα και εμείς τα δικά μας. Το ζήτημα είναι ποιος θα πάρει περισσότερα πράγματα από τα δικά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ