Πρωτιά για Ζαλγκίρις, τρίτος ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα

Πρωτιά για Ζαλγκίρις, τρίτος ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα

Επισήμως είναι 8ος, αλλά στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση, σε ότι αφορά στα εισιτήρια που κόβουν οι ομάδες στην Ευρωλίγκα

Ποιος είπε ότι το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ανάλογο με την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα; Η Ζαλγκίρις μπορεί να μην πηγαίνει καλά στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δεν της απαγορεύει να είναι η ομάδα που κόβει τα περισσότερα εισιτήρια, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αναντολού Εφές (ξετρελαίνει τον κόσμο της) και στην τρίτη τον Παναθηναϊκό, ο οποίος -όπως ήταν αναμενόμενο- έκανε ρεκόρ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τη… μέτρηση έκανε η «Sports 5», ιστοσελίδα από το Ισραήλ, η οποία συγκέντρωσε τα εισιτήρια που έχουν κόψει οι ομάδες στις πρώτες 16 αγωνιστικές. Στο Κάουνας πηγαίνουν 14.602 θεατές ανά αγώνα, ενώ στην Κωνσταντινούπολη μαζεύονται 12.573 φίλαθλοι, κάθε βραδιά που έχει μπάσκετ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 8η θέση με 9.735 εισιτήρια, όμως έχει έναν αγώνα δίχως κόσμο (αυτόν με τη Φενέρμπαχτσε, στον οποίο έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών), οπότε με μια απλή πράξη κι αναγωγή, διαπιστώνουμε ότι οι «πράσινοι» κόβουν 10.951 κι όχι 9.735, όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο.

Στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός ξεπερνά την Μπασκόνια (10.798), έχοντας και την κορυφαία φετινή (σ.σ. με όρους αγωνιστικούς, όχι ημερολογιακούς) επίδοση. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κόπηκαν 17.396 εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ