Ολυμπιακός: Τα «παιδιά» του Σπανούλη!

Ολυμπιακός: Τα «παιδιά» του Σπανούλη!

Θα λέμε στα εγγόνια μας πως ζήσαμε στην εποχή του τεράστιου Βασίλη Σπανούλη! Του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα στη νεότερη εποχή, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.

Η φετινή σεζόν θα μείνει στην ιστορία για τον Ολυμπιακό. Είναι ιδιαίτερη, ξεχωριστή, λογικά και μοναδική. Χωρίς συμμετοχή σε ελληνική διοργάνωση, με μια κάκιστη ομάδα στην Ευρωλίγκα, με τραγικά λάθη από την διοίκηση που προτιμά την σιωπή. Σε μια περίοδο που το #mexritelous παραμένει ισχυρό και αποδεικνύεται συνεχώς πως έπρεπε να συμβεί για να αρχίσει να «γκρεμίζεται» ο… Φάρος και να έρχεται το τέλος όλων όσων οδήγησαν το μπάσκετ σε αυτή την αθλιότητα.

Δυστυχώς οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν μια ομάδα αντάξια της εποχής. Κατανοώ πως έχουν τα προβλήματα τους, δεν κατανοώ γιατί δεν μιλάνε, γιατί δεν δίνουν το στίγμα της επόμενης μέρας, σε μια χρονιά που έχει ήδη αποτύχει. Ο Ολυμπιακός άλλωστε ψάχνει ένα θαύμα για να μπει 8αδα μετά την χθεσινή ήττα από την Φενέρ.

Όμως, για να γυρίσω από εκεί που ξεκίνησα. Η φετινή σεζόν θα μείνει στην ιστορία για τον Ολυμπιακό χάρις τον κορυφαίο αθλητή του. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχει γνωρίσει η χώρα μας, ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ευρωπαικού μπάσκετ.

Ένα ακόμη επίτευγμα για τον σπουδαίο αθλητή που άλλαξε την ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού. Δυστυχώς για αυτόν όλα αυτά συμβαίνουν στην χειρότερη χρονιά του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Αλλά το παρήγορο είναι πως ο Σπανούλης, που είμαστε όλοι «παιδιά» του, καθώς ζούμε στην δική του εποχή, θα είναι και τη νέα σεζόν στο παρκέ.

Με την ελπίδα πως αυτή την φορά θα βρίσκεται κανονικός προπονητής στον Ολυμπιακό, κανονικοί παίκτες, θα υπάρχει στόχος και όραμα. Για να μπορέσει ο καλύτερος όλων να ζήσει μια ακόμη κορυφαία εμπειρία.

Να είμαστε όλοι καλά, να λέμε στα εγγόνια μας πως ζήσαμε στην εποχή του τεράστιου Βασίλη Σπανούλη. Ένας αθλητής που από μόνος του, ακόμη και στα 38 του χρόνια, αποτελεί λόγο για να δεις τον αγώνα του Ολυμπιακού, για να πας στο γήπεδο. Έναν από τους ελάχιστους, δυστυχώς, λόγους για τον φετινό μπασκετικό Ολυμπιακό.

Ας ελπίσουμε πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα πράξουν σωστά αυτή την φορά για το καλό του Ολυμπιακού αλλά και για αυτόν τον τεράστιο αθλητή που έχει συνδυάσει το όνομα του με το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Το να χάσεις μια χρονιά από λάθος επιλογές μπορεί να συμβεί, ειδικά όταν αυτοί που έκαναν το λάθος έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο. Το να παρατάς την ομάδα όμως και να μην προετοιμάζεις την επόμενη μέρα είναι απαράδεκτο, ειδικά για το μέγεθος του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ