Σφαιρόπουλος: «Χ@@@α αν πάει στο ΝΒΑ ο Αβντίγια, δουλειά μου να τον εξελίξω»

Σφαιρόπουλος: «Χ@@@α αν πάει στο ΝΒΑ ο Αβντίγια, δουλειά μου να τον εξελίξω»

Μια απίστευτη ατάκα επιφύλασσε στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε ερώτηση που του έγινε για τον Ντένι Αβντίγια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει υπό τις οδηγίες του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Τον Ντένι Αβντίγια.

Ο νεαρός γκαρντ έχει τραβήξει, όπως είναι λογικό, τα βλέμματα ομάδων από το ΝΒΑ, με σκάουτερς από τον μαγικό κόσμο να πηγαίνουν συνεχώς στον Ισραήλ, και όχι μόνο, για να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Κάποιοι δημοσιογράφοι θέλησαν να ρωτήσουν τον Έλληνα τεχνικό για την περίπτωση του Αβντίγια με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να απαντά με μια φοβερή ατάκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ είμαι προπονητής στο ΝΒΑ ή στη Μακάμπι; Χ@@@α αν θα πάει ή όχι στο ΝΒΑ. Η δική μου δουλειά είναι να τον κάνα να εξελιχθεί για να βοηθήσει τη Μακάμπι. Αν πάει στο ΝΒΑ θα χαρώ γι’ αυτόν, αλλά δεν είναι δικός μου στόχος.

Κι εγώ δεν είμαι Ισραηλινός που θέλει να προωθήσει συμπατριώτες του, αλλά ένας ξένος προπονητής που θέλει να προωθήσει Ισραηλινούς. Γιατί δεν είμαι εδώ μόνο για να νικάω, αλλά και για να εξελίσσω τους παίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ