Έκλεισε ο Σαντ Ρος στην ΤΣΣΚΑ με μισό εκατομμύριο

Έκλεισε ο Σαντ Ρος στην ΤΣΣΚΑ με μισό εκατομμύριο

Ο Δημήτρης Ιτούδης τον ήθελε πολύ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίνει 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ και ο Σαντ Ρος γίνεται παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης.

Το μεγάλο… μπαμ έγινε. Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε εισηγηθεί εδώ και μέρες την απόκτηση του Σαντ Ρος, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πείσει τον παίκτη να παραμείνει και το μισό εκατομμύριο που δίνουν οι Ρώσοι τον φέρνουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Ρος τη φετινή περίοδο με τη φανέλα της ΑΕΚ τον έβαλαν στο μάτι του Ιτούδη. Ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Κλάιμπερν, ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε επιτακτικά από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης να φέρει τον Κουβανό στην ομάδα.

Η ΤΣΣΚΑ είχε κάνει ήδη δύο προτάσεις στην ΑΕΚ. Η πρώτη έναντι 200.000 ευρώ, η δεύτερη με 100.00 ευρώ περισσότερα. Η Ένωση αρνήθηκε και τις δύο, όμως οι Ρώσοι ήταν αποφασισμένοι να τελειώσουν τη δουλειά και να κάνουν το χατίρι στον προπονητή τους. Πείθοντας, επί της ουσίας, τον παίκτη για να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η μεγάλη επιθυμία του Ρος να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες αυτής έφερε ουσιαστικά και τη θετική – για ΤΣΣΚΑ και παίκτη – κατάληξη της υπόθεσης.

Οι Ρώσοι πρόσφεραν 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ, ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ ξεκαθάρισε την επιθυμία του και το… μεγάλο μπαμ είναι γεγονός. Και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός των επόμενων ωρών, με την ΑΕΚ να αναζητεί πλέον τον αντικαταστάτη του.

Ο Ρος είχε φέτος, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, 12.9 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά παιχνίδι στο Basketball Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ