Μεσίνα: « Παίξαμε σκληρά και στις δύο πλευρές του παρκέ»

Μεσίνα: « Παίξαμε σκληρά και στις δύο πλευρές του παρκέ»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο ήταν ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας του στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και αποθέωσε τον κόσμο στο Μιλάνο.

Και πως να μην είναι ικανοποιημένος ο Ετόρε Μεσίνα μετά την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναίκού; Ο Ιταλός σχολίασε το θετικό αποτέλεσμα επί των Πρασίνων και τόνισε τους λόγους της νίκης στην Ιταλία. Αρχικά είπε στο flash interview «Έχουμε ups και downs στην Euroleague. Είχαμε και τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Το παιχνίδι ήταν σημαντικό, πλέον έχουμε ίδιες νίκες με τον Παναθηναϊκό αλλά και την ισοβαθμία. Παίξαμε σκληρά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Βρήκαμε σουτ, ήταν εξαιρετικοί οι Μορασκίνι και Σάικς. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Η Euroleague είναι τρομερά ανταγωνιστική. Έχουμε ακόμα πολύ δύσκολα ματς μπροστά μας».

Τέλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, τόνισε: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τον κόσμο μας. Είχαμε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν σε καλό μομέντουμ, έχοντας κερδίσει την ΤΣΣΚΑ. Είχε την καλύτερη επίθεση στην Euroleague. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Προχωράμε, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ