Ολυμπιακός: Για νίκη ελπίδας στην Βαλένθια με σύμμαχο και την παράδοση

Ολυμπιακός: Για νίκη ελπίδας στην Βαλένθια με σύμμαχο και την παράδοση

Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Euroleague ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη στην Βαλένθια για να μην δει να απομακρύνεται κι άλλο η οκτάδα.

Ο δεύτερος γύρος στην Euroleague ξεκίνησε κι ο Ολυμπιακός φιλοξενείται για τη 18η αγωνιστική στην Βαλένθια (22:00, Novasports 2) με στόχο μια νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στην υπόθεση οκτάδα.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται δύο νίκες μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ αλλά έχουν αρκετές ομάδες από πάνω τους και θέλουν αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκε την Πέμπτη και φαίνεται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Ολυμπιακός θα έχει σύμμαχό του και την παράδοση κόντρα στην Βαλένθια, με την οποία μετράει οκτώ σερί νίκες καθώς η τελευταία φορά που ηττήθηκε από τις «νυχτερίδες» ήταν τη σεζόν 2003-04, όταν αγωνιζόταν στο κλειστό του Κορυδαλλού και έχασε με 69-77.

Από την άλλη η ισπανική ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα αφού αν και ξεκίνησε άσχημα στην Euroleague, μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ