Ολυμπιακός: Ψάχνει την 9η σερί του νίκη στην Fonteta (vids)

Ολυμπιακός: Ψάχνει την 9η σερί του νίκη στην Fonteta (vids)

Οι Ερυθρόλευκοι συνδέονται με την Βαλένθια, μέσω ενός ιδιαίτερου ρεκόρ που κατέχουν μόνο αυτοί, ενώ έχουν να ηττηθούν από τους Ισπανούς από εποχές Κορυδαλλού.

Οι οιωνοί είναι με το μέρος του Ολυμπιακού. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η περίεργη παράδοση που έχει… στηθεί από τους Ερυθρόλευκους όποτε αντιμετωπίζουν την Βαλένθια.
Όπως ορθά λοιπόν υπενθυμίζουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί απέναντι στις «νυχτερίδες» και στις πέντε φορές που βρέθηκαν αυτές στην Ευρωλίγκα!

Οι Πειραιώτες έχουν αγωνιστεί με την Βαλένθια εννιά φορές συνολικά, έχοντας μόλις μία ήττα στο παθητικό τους.

Αυτή ήταν την σεζόν 2003-04, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο κλειστό του Κορυδαλλού, με τις «νυχτερίδες» να έχουν επιβληθεί με 77-69.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο Ολυμπιακός μετράει 8 συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός των τειχών.
Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν χάσει μέσα στην Ισπανία και τρέχουν ένα 4-0 στην «Fonteta» όπου θα αγωνιστούν το βράδυ της Παρασκευής για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός έχει λοιπόν έχει κατακτήσει τη νίκη στην συγκεκριμένα έδρα 4 φορές έχοντας περάσει με 90-78 την σεζόν 2003-04, με 85-79 την σεζόν 2010-11, με 71-67 τη σεζόν 2014-15 και 72-64 τη σεζόν 2017-18.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ