Οργή Βασιλακόπουλου γιατί έφυγε ο Σαντ-Ρος από την ΑΕΚ

Οργή Βασιλακόπουλου γιατί έφυγε ο Σαντ-Ρος από την ΑΕΚ

«Γκάζια» του Βασιλακόπουλου, στον νομικό σύμβουλο, γιατί έδωσε το «Letter of Clearance» του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να τα… χώνει άσχημα στον νομικό σύμβουλο της ΕΟΚ, Γιώργο Κόνιαρη, επειδή έφυγε από την Ομοσπονδία (δίχως την έγκρισή του) το Letter of Clearance του Σαντ-Ρος. Άνθρωποι που μας περιέγραψαν το γεγονός, υποστήριξαν ότι ακούστηκαν βαριές εκφράσεις και πως ο κ. Κόνιαρης βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Το γιατί, είναι που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απείχε των εξελίξεων. Ένα βαρύ κρύωμα ήταν η αιτία που τον κράτησε στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να ενημερωθεί για όλα όσα συνέβησαν. Ανάμεσά τους κι η μεταγραφή του Κουβανού, από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ. Για να ολοκληρωθεί έπρεπε να φύγει από την ΕΟΚ το Letter of Clearance, κάτι που έγινε. Δίχως να έχει δώσει το ΟΚ ο πρόεδρος!

Η επιστροφή Βασιλακόπουλου στο ΟΑΚΑ ήταν επεισοδιακή, καθώς… ποιος είδε τον πρόεδρο και δεν τον φοβήθηκε. Τα έβαλε με τον κ. Κόνιαρη, τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο γιατί… χάθηκε ο Σαντ-Ρος. Όπως μας είπαν άνθρωποι που ήταν παρόντες, ακούστηκε από τις… κλειστές πόρτες ότι «μπορεί να ήθελε άλλη ελληνική ομάδα τον Κουβανό παίκτη». Ποια ομάδα;

Θεωρητικά μόνο δύο μπορούσαν να καλύψουν το ποσό, αλλά και το «θέλω» του Σαντ-Ρος να παίξει στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν επάρκεια στη θέση του Αμερικανού. Αφήστε που θα ήταν τουλάχιστον περίεργο να έχει ενδιαφερθεί για επικείμενη μεταγραφή τους ο πρόεδρος της ΕΟΚ, με τον οποίο είναι στα… μαχαίρια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε παίκτη που κινείται στην ίδια θέση με τον Κουβανό (Άντι Ράουτινς), ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε (εμείς από την αρχή θεωρήσαμε ότι δεν ταιριάζει και το γράψαμε) το όνομα του Νάναλι, λίγο πριν μπει το 2020. Όπως γίνεται αμέσως κατανοητό, αν υπήρχε ελληνική ομάδα να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός.

Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο, που πρέπει να συνυπολογίσουμε. Τον τελευταίο καιρό, από τότε που ο Μάκης Αγγελόπουλος βγήκε ανοιχτά εναντίον του, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν τρέφει ιδιαίτερη… αγάπη για τον «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ και δεν θα τον στεναχωρούσε αν δεν προχωρούσε η συγκεκριμένη μεταγραφή, που γέμισε τα ταμεία των «κιτρινόμαυρων».

Όπως και να ‘χει, όσοι ήταν στα γραφεία της ΕΟΚ έζησαν… μεγάλες στιγμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ