Ολυμπιακός : Να κάνει μια νέα αρχή με Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός : Να κάνει μια νέα αρχή με Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, στο ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε ένα must-win παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (21:00) την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιστρέφει για την δεύτερη θητεία του, με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα playoffs.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη επί της Βαλένθια και την έλευση του Έλληνα τεχνικού έχουν άλλον αέρα, που φέρνει αισιοδοξία για την οκτάδα, αλλά και πιθανότατα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Όμως για να δώσουν συνέχεια στο διπλό στην Ισπανία οφείλουν να κερδίσουν τόσο σήμερα, αλλά και την Παρασκευή κόντρα στην Μπάγερν για να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπαρτζώκας θα έχει στην διάθεσή του έντεκα παίκτες, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που νιώθει αρκετά καλύτερα να είναι έτοιμος να προσφέρει για περισσότερα λεπτά. Όσον αφορά την Άλμπα, ο Αΐτο Ρενέσες είδε τους Πέιτον Σίβα, Τάιλερ Κάβανο και Γιοχάνες Τίμαν να προπονούνται κανονικά, ενώ μοναδικός απών είναι ο Στέφαν Πένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 7-11 και με ένα αρκετά βατό πρόγραμμα μπροστά του, με Μπάγερν (εντός), Ζενίτ (εκτός), Μπασκόνια (εντός) και Ζαλγκίρις (εκτός) έχει αρκετές πιθανότητες αν κερδίσει 4 από τα 5 ματς να μπει δυναμικά στις πρώτες οχτώ θέσεις.

Οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Τρίτη 14/1
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης 19:00
Χίμκι-Βαλένθια 19:00
Αναντολού Εφές-Αρμάνι Μιλάνο 19:30
Φενέρμπαχτσε-Βιλερμπάν 19:45
Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου 21:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα 21:05

Τετάρτη 15/1
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπασκόνια 19:00
Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκίρις Κάουνας 20:00
Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου 21:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ