«Βλεπει» τον Αμάρε Στουντεμάιρ ο Παναθηναϊκός

«Βλεπει» τον Αμάρε Στουντεμάιρ ο Παναθηναϊκός

Ισραηλινά δημοσιεύματα θέλουν τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται την περίπτωση του 38χρονου Στουντεμάιρ, στην τελευταία του σεζόν.

Αν υπάρχουν δέκα παίκτες στον πλανήτη, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ένας εξ αυτών είναι ο Αμάρε Στουντεμάιρ. Ο γερόλυκος του ΝΒΑ, θέλει να περάσει την τελευταία του μπασκετική σεζόν, είτε σε ομάδα του ΝΒΑ (έως και αδύνατο), είτε σε ομάδα της Ευρωλίγκας. Βεβαίως, ως παίκτης της Χαποέλ Ιερουσαλήμ δεν άφησε άφωνη τη «γηραιά» ήπειρο, αλλά δεν παύει να είναι ένας… μύθος, ένας εκ των παικτών που έγραψαν την ιστορία του ΝΒΑ.

Αν πιστέψουμε τους Ισραηλινούς συναδέλφους, που τον γνώρισαν από κοντά, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Βεβαίως, είναι οι ίδιοι οι οποίοι έλεγαν ότι ο Νάναλι συμφώνησε με την «πράσινη» ΚΑΕ, οπότε κρατήστε μικρό καλάθι. Από την άλλη, δεν είναι κάτι που κινείται στη σφαίρα του αδυνάτου, καθώς δεν είναι προαπαιτούμενο τα χρήματα και η παρουσία του Ρικ Πιτίνο μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μπορεί ο Αμάρε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Η εμπειρία του, το όνομά του, η ικανότητα να γεμίσει τη ρακέτα, δεν αμφισβητούνται. Είναι στο τέλος της καριέρας του, δεν μπορεί να τρέχει πάνω κάτω στο παρκέ, όπως έκανε πριν χρόνια, αλλά είναι ο Σταουνντμάιρ. Επικοινωνιακά, η συνύπαρξη δύο θρύλων του ΝΒΑ στο «τριφύλλι» είναι ό,τι καλύτερο. Αγωνιστικά δεν είναι ενδεχομένως αυτός που θα κάνει τη διαφορά, αλλά δεν λες ότι είναι αμελητέος.

Τέλος πάντων, κρατάμε την πληροφορία έτσι όπως ήρθε από το Ισραήλ και το συζητάμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ