Ολυμπιακός: Βραβεύτηκε και αποθεώθηκε ο «θρυλικός» Σπανούλης (pics+vid)

Ολυμπιακός: Βραβεύτηκε και αποθεώθηκε ο «θρυλικός» Σπανούλης (pics+vid)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη για την ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ της Ευρωλίγκας – Αποθέωση από τον κόσμο.

Την αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο ΣΕΦ γνώρισε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών βραβεύτηκε πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού με την Αλμπα από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, μέσω των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας και αποθεώθηκε.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν στον Βασίλη Σπανούλη μία κορνίζα και μια πλακέτα με το όνομά του, που έγραφε στα λατινικά Spanoul1s, ενώ την ίδια ώρα έπαιζε στο στο cube ένα βίντεο στο οποίο μιλούσαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόνσιτς, Πάου Γκασόλ, Τόνι Πάρκερ, Σπύρος Γιαννιώτης, Κατερίνα Στεφανίδη, Λευτέρης Πετρούνιας, Κώστας Φορτούνης, αλλά και οι συμπαίκτες του.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον ηγέτη της ομάδας, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη τους. Στιγμές αποθέωσης για τον κορυφαίο σκόρερ της Ευρωλίγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Και τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ