Βεζένκοφ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε» (vid)

Βεζένκοφ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε» (vid)

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έδωσε σύνθημα νίκης για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να μαθαίνει μέσα από τα λάθη της.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο παίκτης που έχει ανεβάσει στροφές, γίνεται καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι και έχει βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό από την στιγμή που ενεργοποιήθηκε ξανά.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ μίλησε για το επόμενο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου και όσα πρέπει να προσέξουν οι Ερυθρόλευκοι την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Αρχικά ο Βεζένκοφ τόνισε: «Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά, ζει μία άλλη πραγματικότητα. Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό που έχει πει ο κόουτς, παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Είδαμε τα λάθη μας με την Άλμπα και αύριο πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Σχετικά με τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού ο Βεζένκοφ είπε: «Η Μπάγερν είναι μία ομάδα με πολύ ποιότητα, τελείως διαφορετική από την Άλμπα, με έμπειρους παίκτες που ξέρει που μπορεί να κτυπήσει και όπως είδαμε και χτες, να βάζει πολλά τρίποντα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε την ενέργεια, να μπούμε με πολύ πάθος και ήρθε η ώρα να κερδίσουμε».

Για το εάν ο Ολυμπιακός έχει πεισμώσει και θέλει… εκδίκηση από την Μπάγερν εξαιτίας του τρόπου που ήρθε η ήττα στο Μόναχο στον πρώτο γύρο δήλωσε: «Στο Μόναχο κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για 30+ λεπτά , χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τέλος γιατί παίξανε πιο σκληρά από εμάς. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά, αθλητική, που μπορεί να μην πηδάει αλλά είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να δείξουμε πως το θέλουμε πιο πολύ. Γιατί όντως το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να κερδίσουμε».

Τέλος και σχετικά με το γεγονός ότι παρότι άλλαξε προπονητής, ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε καλύτερος αλλά χειρότερος, ο Βεζένκοφ είπε: «Το τι έγινε το καλοκαίρι και μετά, έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Δεν έχει νόημα να γυρνάμε στο παρελθόν. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, οπότε πρέπει να κερδίσουμε. Η ψυχολογία φτιάχνεται με τις νίκες. Παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του προπονητή και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ