Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Ρόμπερτ Άπσοου (vid)

Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Ρόμπερτ Άπσοου (vid)

Ο Αμερικανός σέντερ της Μπουγιουκμετσέ είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί στους Ερυθρόλευκους για την θέση των ψηλών.

Όπως είναι γνωστό στον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή έχουν στο μυαλό τους το αγωνιστικό κομμάτι και σκέφτονται το ματς με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη την Πέμπτη.
Βέβαια οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν και την ενίσχυση της ομάδας τους ενόψει των παιχνιδιών που απομένουν στην Ευρωλίγκα. Όπως τονίσαμε νωρίτερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας κοιτάει έναν… Ντάρντεν για την περιφέρειά του ενώ ψάχνει και παίκτες για να καλύψουν την θέση του σέντερ.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αθλητών που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και μία από αυτές που εξετάζει είναι και εκείνη του Ρόμπερτ Άπσοου της Μπουγιουκμετσέ.

Ο 26χρονος σέντερ ύψους 2,13μ αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τους αριθμούς του να είναι άξιοι προσοχής. Έχει 16 συμμετοχές με 26,8 λεπτά κατά μέσο όρο, όπου μαζεύει 8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, με 12,7 πόντους και το κορυφαίο του ματς το έχει κάνει απέναντι στην Φενέρμπαχτσε όταν και είχε double double με 17 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Άξιο αναφοράς είναι και η τελευταία του σεζόν στο κολλέγιο του Ουάσιγκτον ότνα και είχε 10.9 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 4.5 μπλοκ, τα περισσότερα από κάθε άλλον σε όλο το ΝCAA.

Πρόκειται για έναν σέντερ με τεράστια χέρια και έφεση στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Το… ξεπέταγμά του το έκανε πέρσι στην Άρκα Γκντίνια όταν και είχε 11,7 πόντους κατά μέσο όρο στο Eurocup με 6,6 ριμπάουντ και 1,7 μπλογκ, ενώ είχε 50/79 δίποντα και 11/22 βολές.

Είναι μία από τις προτάσεις που έχουν πέσει στα χέρια των Ερυθρόλευκων και εξετάζεται, χωρίς ακόμα να έχει απορριφθεί ή προχωρήσει η περίπτωσή του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ