Ανακοίνωσε τον Στουνταμάιρ η Μακάμπι Τελ Αβίβ (pic)

Ανακοίνωσε τον Στουνταμάιρ η Μακάμπι Τελ Αβίβ (pic)

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι με κάθε επισημότητα το Αμάρε Στουνταμάιρ, με τους ισραηλινούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του έμπειρου ψηλού.

Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα συνεχίσει την καριέρα του, μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Αμάρε Στουνταμάιρ, με τον ισραηλινό σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του πρώην NBAer.

Η «ομάδα του λαού» αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών με τους Γουόλτερς. Ντι Μπαρτολομέο, Κάσπι, Ζούσμαν και Μπλακ να παραμένουν εκτός και να… πονοκεφαλιάζουν τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Στουνταμάιρ έχει το προνόμιο να είναι κάτοχος διαβατηρίου του Ισραήλ και έτσι θα λογίζεται ως γηγενής παίκτης με αποτέλεσμα να μην πιάνει θέση ξένουν, λύνοντας τα χέρια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο 37χρονος ψηλός έρχεται για να προστεθεί στους Αάρον Τζάκσον και Τζέιλεν Ρέινολντς που έχει αποκτήσει εδώ και λίγες μέρες η Μακάμπι με σκοπό να καλύψει τα πολλά κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ της.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Αμάρε θα φορέσει την «βαριά» φανέλα της Μακάμπι. Έρχεται για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του σε Ισραήλ και Euroleague. Θέλω να τον καλωσορίσω στην ομάδα μας και να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες για την προσθήκη, ακόμα μία στη σεζόν, που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο προπονητής της «ομάδας του λαού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ