Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα πριν την Ζενίτ

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα πριν την Ζενίτ

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στην «Sibur Arena» της Αγίας Πετρούπολης με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει και τους 11 παίκτες του ετοιμοπόλεμους για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού θα δώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας την Πέμπτη (22/01 στις 19:00),  από την στιγμή που επέστρεψε στους Ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του Πειραιά αγωνίζεται στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στη Ζενίτ για την 21ης αγωνιστική της Ευρωλίγκα με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει «ζωντανή» στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προπονήθηκε στη «Sibur Arena» της Αγίας Πετρούπολης  με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Σκοπός είναι οι Ερυθρόλευκοι να «δέσουν» μεταξύ τους και σιγά σιγά να βγάζουν στο παρκέ τη δική του φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός θα κάνει χαλάρωμα ανήμερα του ματς στο κλειστό της Αγίας Πετρούπολης, θα υπάρχει… βιντεοθεραπεία το μεσημέρι και στη συνέχεια θα παλέψουν απέναντι στην ομάδα που τους νίκησε στο ΣΕΦ στον πρώτο γύρο.

Δίπλα στους Ερυθρόλευκους θα είναι και φίλοι της ομάδας, που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της αποστολής για την Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ