Πιτίνο: «Δεν έχουμε τόσο ταλέντο, για να θεωρούμε εύκολο κάποιο ματς»

Πιτίνο: «Δεν έχουμε τόσο ταλέντο, για να θεωρούμε εύκολο κάποιο ματς»

Ο Ρικ Πιτίνο υποστήριξε πως δεν υπάρχει εύκολο ματς για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μάλιστα πως οι πράσινοι δεν σφύζουν από ταλέντο.

Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν (24/1), την πρόοδο της ομάδας του, αλλά και το γεγονός πως δεν υπάρχει εύκολο ματς.

Παράλληλα, ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν σφύζει από ταλέντο για να θεωρεί κάποιο ματς πιο εύκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια άσχημη ήττα στο πρώτο παιχνίδι απ’ ο,τι είδα στο βίντεο. Χάθηκε μια διαφορά στα τελευταία δύο λεπτά. Είχαν 18 επιθετικά ριμπάουντ, οπότε πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι».

Για τη βελτίωση της ομάδας του: «Γινόμαστε καλύτεροι, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Πρέπει να μπούμε ακόμη περισσότερο στο κλίμα του πλάνου μας. Ο Παπαγιάννης παίζει κάθε αγώνα και καλύτερα. Ο Ταϊρίς είναι καλός, ο Τζόνσον βελτιώνεται. Είναι ένα σημείο της χρονιάς που πρέπει να παρουσιάζεις βελτίωση, γιατί χρειαζόμαστε σερί».

Για το αν το παιχνίδι είναι εύκολο: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague. Γίνεσαι ευάλωτος αν δώσεις εύκολα καλάθια στους αντιπάλους σου. Όταν πας με την ψυχολογία ότι ένα ματς είναι εύκολο, μπορεί να τιμωρηθείς. Πριν από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις κάποιος μου είπε ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να κερδίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να προσεγγίζεις κάθε ματς με τη λογική ότι ο καθένας μπορεί να νικήσει καθέναν. Πρέπει να παίζουμε άμυνα. Δεν έχουμε τόσο ταλέντο, ώστε να θεωρούμε εύκολο κάποιο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ