Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντόλου Εφές 75-80

Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντόλου Εφές 75-80

Ο Αμερικανός γκαρντ της Εφές ήταν μαγικός για ένα ακόμα βράδυ, έδωσε ρεσιτάλ πετυχαίνοντας 32 πόντους με 5/6 και οδηγεί την ομάδα του στην απόλυτη κορυφή της Ευρωλίγκας.

Τι παραπάνω να κάνει ο άνθρωπος; Τι άλλο να κάνει δηλαδή; Ο Σέιν Λάρκιν ήταν και πάλι εξωπραγματικός, έπαιξε μόνος του απέναντι στην Ρεάλ και την ανάγκασε σε εντός έδρας ήττα με την Αναντόλου Εφές να περνάει από την Μαδρίτη με 80-75 στην 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε στο 18-3, αποσπάστηκε τρεις νίκες από τους διώκτες της και φιγουράρει ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.

Οσο για τον σούπερ σταρ της Εφές; Ο Σέιν Λάρκιν είχε σε 36 λεπτά συμμετοχής, 32 πόντους με 5/6 τρίποντα, 7/7 βολές, 5/8 δίποντα, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο MVP στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας!
Τι άλλο να θέλει από αυτόν ο Αταμάν; Η Ρεάλ Μαδρίτης το πάλεψε με τους Γιούλ και Καμπάτσο, ο Ταβάρες κάλυψε στο τέλος την μπασκέτα της, όμως ο… τυφώνας Λάρκιν σάρωσε την ομάδ του Λάσο, στέλνοντας μακριά από την κορυφή.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για γερά νεύρα. Οι δύο ομάδες ήταν χέρι-χέρι στο ματς, με την Εφές να κλείνει την τρίτη περίοδο ούσα 4 πόντους μπροστά. Εκεί μίλησε και πάλι ο φοβερός και τρομερός Αμερικανός, πήρε επάνω του όλες τις προσπάθειες που έκριναν την αναμέτρηση και έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της Εφές που ονειρεύονται και δικαίως κούπα.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 40-43, 55-59, 75-80.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ