Τζόνσον : Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο»

Τζόνσον : Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο»

Ο Ουέσλι Τζόνσον θέλει να βλέπει την ομάδα του να εξελίσσεται, να καλυτερεύει, γιατί μόνο έτσι θα φτάσει στον τελικό της στόχο.

Αν νομίζετε ότι κάποιος παίκτης βρίσκεται… τυχαία στο ΝΒΑ, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Για να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει (εκτός από ταλέντο και προσόντα) να έχεις την ανάλογη νοοτροπία κι ο Ουέσλι Τζόνσον δείχνει γιατί ήταν κομμάτι του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Κι αν κόντρα στη Βιλερμπάν δεν έκανε κάτι σημαντικό, όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν σημαντικότατα.

«Πήραμε τη νίκη, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από τα λάθη που κάναμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Μπορούμε να ανεβούμε βαθμολογικά, αν συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε ικανοί να φτάσουμε ψηλά, αρκεί παίζουμε ως ομάδα» δήλωσε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού, που εμφανίστηκε χαρούμενος γιατί τις συνεχόμενες νίκες στο… σπίτι.

«Προστατέψαμε την έδρα μας κι αυτό ήταν ζητούμενο. αλλά τώρα πρέπει να βελτιωθούμε κι εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας, αλλά κυρίως πρέπει να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ