Τόμας: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Ζενίτ, είναι σκληρή ομάδα»

Τόμας: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Ζενίτ, είναι σκληρή ομάδα»

Ο ΝτεΣόν Τόμας μίλησε για τα στοιχεία που έλειψαν από τον Παναθηναϊκό και στοίχισαν την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν μια σκληρή ομάδα, όπως η Ζενίτ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 78-73 από τον Ερυθρό Αστέρα, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρόκριση στην οκτάδα, κοιτώντας ψηλότερα.

Οι «πράσινοι» πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Ζενίτ για την 24η αγωνιστική της Euroleague, με τον ΝτεΣόν Τόμας να τονίζει ότι απέναντι στη ρωσική ομάδα είναι η ευκαιρία να ανακάμψουν.

Παράλληλα όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουν, καλώντας τον κόσμο να τους… σπρώξει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Παίξαμε άμυνα για τρία δεκάλεπτα, έπρεπε να παίξουμε άμυνα για όλο το παιχνίδι. Πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που μας πλήγωσε ήταν πως έβαλαν σουτ υπό πίεση και εκτέλεσαν καλά στα τελευταία 6 λεπτά. Στο τέλος πήραν τον έλεγχο του αγώνα.

Για την Ζενίτ: Είναι ευκαιρία να ανακάμψουμε. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Ζενίτ, είναι ομάδα που παίζει σκληρά. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι τη φορά.

Για την δύναμη που παίρνουν από το ΟΑΚΑ: Υπάρχει περισσότερη πίεση στην έδρα μας. Όλοι περιμένουν να κερδίσουμε, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Εκτός έδρας είναι θέμα σκληράδας και εύστοχων σουτ. Νιώθουμε καλά στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε ο κόσμος να φωνάξει για εμάς και να γινόμαστε ενωμένοι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ