Ακόμα ψάχνουν τον Γκουστάβο Αγιόν στο αεροδρόμιο

Ακόμα ψάχνουν τον Γκουστάβο Αγιόν στο αεροδρόμιο

Περιπέτεια για τον Γκουστάβιο Αγιόν, ο οποίος έχασε την πτήση και θα φτάσει στην Αθήνα με καθυστέρηση, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Όπως λένε «συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες». Και μπορεί μια ομάδα να είναι… οργανωμένη, μπορεί οι παίκτες να έχουν βάλει στη ρουτίνα τους τα αεροπορικά ταξίδια και να γνωρίζουν τα δεδομένα και τους περιορισμούς, αλλά κι αυτοί είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Κάπως έτσι, ο Γκουστάβο Αγιόν, έχασε την πτήση και ταξιδεύει μόνος του για την Αθήνα, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ στο «Νίκος Γκάλης».

Αν δεν υπάρξει άλλο απρόοπτο, ο Μεξικανός σέντερ θα… προσγειωθεί το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος». Η αποστολή της Ζενίτ ξεκίνησε από χθες το απόγευμα, προκειμένου να φτάσει έγκαιρα, να ξεκουραστούν οι παίκτες της και να είναι έτοιμοι για την αποψινή αναμέτρηση. Στη διαδρομή, όμως, και στην ενδιάμεση στάση, κάπου ξεχάστηκε ο Αγιόν, με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκριση και να φύγει η υπόλοιπη αποστολή δίχως αυτόν.

Αν το ματς ήταν έναν μήνα πριν, θα θύμιζε κάτι από το «μόνος στο σπίτι», όμως ο σταρ των Ρώσων θα είναι στην ώρα του στο γήπεδο, δεν θα περιμένει να επιστρέψουν οι συμπαίκτες του για να συναντηθεί ξανά μαζί τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ