Ολυμπιακός: Πλησιάζει στον Πειραιά ο ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Πλησιάζει στον Πειραιά ο ΜακΚίσικ

Οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ/ φόργουορντ της Μπεσίκτας, ο οποίος προσπαθεί να απεμπλακεί από τους Τούρκους και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Από την στιγμή που η περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη δεν είχε ευτυχή κατάληξη και ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να οδηγηθεί στο χειρουργείο, οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν στο plan B που δεν ήταν άλλο από την  περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Μία από τις περιπτώσεις που είχε πέσει στο… τραπέζι λοιπόν για τον Ολυμπιακό, την οποία διαβάσατε στο 10.gr, ήταν αυτή του Σακίλ ΜακΚίσικ της Μπεσίκτας.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είναι σε ανοικτή διαμάχη με την πρώην ομάδα του καθώς υπήρχαν χρωστούμενα προς το πρόσωπό του.  Παρότι ο Αθλητικός Διευθυντής της, Ουμούτ Σενιόλ, υποστήριξε ότι παραμένει παίκτης της Μπεσίκτας, ο προπονητής του δεν το συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Μπαντιρίμα, δείγμα του ότι είναι ξένο σώμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Οι Πειραιώτες βέβαια δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του και να προχωρήσουν στην απόκτησή του, η οποία θα είναι με προοπτική να μείνει και για την επόμενη σεζόν.

Ο ΜακΚίσικ ήταν ένας  από τους σημαντικότερους παίκτες της Μπεσίκτας τη φετινή σεζόν έχοντας 17,7 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν πρόκειται να μείνουν μόνο στην απόκτησή του, εάν και αυτή ολοκληρωθεί. Ήδη έχουν στο ραντάρ τους περιπτώσεις γκαρντ, καθώς η ομάδα έχει πρόβλημα στον «άσο» και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει και για αυτήν την θέση κάποιον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ