Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Ο 18χρονος φόργουορντ μετράει αντίστροφα, νιώθει ήδη καλύτερα και έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, όντας ένας παίκτης που οι Ερυθρόλευκοι υπολογίζουν κανονικά στην πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε να αγωνίζεται απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 9 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο 17χρονος Αλέξανδρος Νικολαΐδης που αγωνίστηκε για 2:12 απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη.

Εκτός βέβαια έμειναν οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Ρότσεστι και Χαραλαμπόπουλος, ενώ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στα… πιτς ήταν και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Γιατί χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο όμως; Αρχικά να τονίσουμε ότι ο 18χρονος φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε για περίπου ένα μήνα εκτός προπονήσεων. Η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων, στερήθηκε των υπηρεσιών ενός αθλητή που έχει 12 πόντους κατά μέσο όρο 8,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι και με 2 κοψίματα.

Ολα αυτά σε 25:35 λεπτά σε κάθε ματς στην πολύ σκληρή λίγκα της Α2 Ανδρών.

Όπως είναι κατανοητό, ο Δημήτρης Τσαλδάρης είχε έναν ικανότατο παίκτη εκτός, που του προσφέρει πάρα πολλά σε άμυνα και επίθεση.

Τι συμβαίνει τώρα με τον «Πόκου». Όπως ενημέρωσε και ο ίδιος από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στην… δράση.

Γιατί στα  παρκέ έχει επιστρέψει ήδη.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ποκουσέφκσι πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις και σιγά σιγά θα επανέλθει στον ρυθμό που τον είχαν συνηθίσει όλοι το τελευταίο διάστημα. Παρότι τραυματίας, ο 18χρονος φόργουορντ περνούσε (και περνάει) ώρες στο γυμναστήριο για να μην μείνει πίσω από θέμα φυσική κατάστασης. Ανεβάζει λοιπόν ρυθμούς και όλοι περιμένουν να μπει κανονικά στο «5 εναντίον 5».

Και όλα αυτά πάντα υπό την επίβλεψη της πρώτης ομάδας. Γιατί εκεί ανήκει και αν τον χρειαστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των Ερυθρόλευκων ενόψει των επόμενων αγώνων της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει πει από την πρώτη μέρα, ότι όποιος είναι ικανός να βοηθήσει θα μπαίνει στο ροτέισον του Ολυμπιακού. Ειδικά στην συγκεκριμένη εποχή και με τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα, όλοι οι αθλητές είναι αναγκαίοι. Και όταν μιλάμε για ένα πρότζεκτ όπως αυτό του Αλεξέι Ποκουσέφσι, δεν σηκώνει λόγος για περαιτέρω συζήτηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ