Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση

Όλους τους παίκτες έχει στη διάθεσή του ο Ρικ Πιτίνο, καθώς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε «παρών», αφού πλέον δεν πονάει στη μέση.

Είναι ίσως το κρισιμότερο σημείο για τον Παναθηναϊκό. Όχι γιατί ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς με τις κατά τεκμήριο καλύτερες ισπανικές ομάδες (Μπαρτσελόνα εντός και Ρεάλ εκτός), όσο γιατί είναι η πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Ρικ Πιτίνο, που μπορεί να κάνει… μη διακοπτόμενες προπονήσεις. Κι είναι σημαντικό ότι θα γίνει χωρίς να υπάρχουν κενά, αφού ο Παπαπέτρου ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο διεθνής παίκτης είχε μείνει εκτός 12άδας στον αγώνα με τη Ζενίτ, ενώ δεν πήγε και στην Κρήτη, για το All Star Game, προκειμένου να μην επιδεινωθούν οι πόνοι στη μέση. Η ξεκούραση -σε συνδυασμό με τις φυσικοθεραπείες- έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και σήμερα ο Ιωάννης εμφανίστηκε στο γήπεδο, προκειμένου να ακολουθήσει το γυμναστικό πρόγραμμα.

Ο Ρικ Πιτίνο θέλει να διορθώσει πράγματα, ώστε η ομάδα του να φανεί πιο ανταγωνιστική. Μπορεί να επικράτησε της Ζενίτ, όμως προέρχονταν από δύο ήττες (από Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα) κι έχει μπροστά της δύο ντέρμπι. Σε καμία περίπτωση ο Αμερικανός κόουτς δεν θα ήθελε να δει το «τριφύλλι» να μετρά 1-4, καθώς κάτι τέτοιο θα το έβαζε σε μπελάδες, θα το απομάκρυνε από τον στόχο του, που είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η αποστολή απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι εξ ορισμού δύσκολη, καθώς μιλάμε για δύο πολύ ισχυρά συγκροτήματα, γι’ αυτό κι ο Πιτίνο θέλει να προετοιμάσει τους παίκτες του, να συμμαζέψει (ου μην εξαφανίσει) τα κενά διαστήματα στην απόδοση, γιατί είναι δεδομένο πως αυτού του επιπέδου οι αντίπαλοι τιμωρούν κάθε αδυναμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ