Ο Αρλάουκας απολογήθηκε που ξέχασε τον Σπανούλη (vid)

Ο Αρλάουκας απολογήθηκε που ξέχασε τον Σπανούλη (vid)

Ο Τζο Αρλάουκας διάλεξε τους 10 καλύτερους παίκτες της δεκαετίας για τη Euroleague, αλλά παρέλειψε τον κορυφαίου εξ' αυτών...

Σε ένα «ασυγχώρητο» σφάλμα υπέπεσε ο Τζο Αρλάουκας… Ο παλαίμαχος Λιθουανός διάλεξε την δική του ομάδα της δεκαετίας στη Euroleague και παρέλειψε να συμπεριλάβει τον Βασίλη Σπανούλη. Ωστόσο, αντιλήφθηκε σύντομα το λάθος του και… απολογήθηκε δημοσίως μέσω του Instagram.

Η… απολογία του Τζο Αρλάουκας:

«Όταν έφτασα σπίτι είδα ότι όλοι μου οι φίλοι από την Ελλάδα με παίρνουν τηλέφωνο και αναρωτήθηκα γιατί το κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τελικά ήταν επειδή κατά λάθος ξέχασα να βάλω το GOAT στην ομάδα της δεκαετίας. Ήταν προφανώς ένα ατύχημα.

Εάν κάποιος παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις μου και δει το πώς μιλάω για τον κύριο Σπανούλη θα καταλάβει ότι είναι παραπάνω από την ομάδα της δεκαετίας, γιατί ο Μπίλι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, χωρίς αμφιβολία εδώ στην Ευρώπη.

Κύριε Σπανούλη συγνώμη που δεν σε συμπεριέλαβα, αλλά ξέρω ότι ξέρεις ότι ξέρω πως ανήκεις σε αυτή την ομάδα. Βέβαια, για να δικαιολογηθώ σε όλους τους φίλους από την Ελλάδα που τα έβαλαν μαζί μου, κανονικά δεν έπρεπε να είναι σε αυτή την ομάδα, γιατί είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών».

https://www.instagram.com/p/B8j5vKfoJgO/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ομάδα της δεκαετίας που είχε επιλέξει ο Αρλάουκας:

Κώστας Σλούκας
Δημήτρης Διαμαντίδης
Νάντο Ντε Κολό
Χουάν Κάρλος Ναβάρο
Αντρές Νοτσιόνι
Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς
Γιώργος Πρίντεζης
Κάιλ Χάινς
Γιαν Βέσελι
Φελίπε Ρέγιες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ