Γιασικεβίτσιους: «Ξεχνάμε το Κύπελλο, μάχη με την Μπασκόνια»

Γιασικεβίτσιους: «Ξεχνάμε το Κύπελλο, μάχη με την Μπασκόνια»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και να συγκεντρωθούν στο επόμενο ματς της Ευρωλίγκας.

Η Ζαλγκίρις κατέκτησε το Κύπελλο Λιθουανίας, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την μεριά του να υπερτονίζει ότι οι παίκτες του πρέπει να αφήσουν στην άκρη την χαρά. Και ο λόγος είναι απλός. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπασκόνια (20/2, 22:00) και οι Λιθουανοί πρέπει να προετοιμαστούν για μια νέα μάχη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός προπονητής:

«Είναι σπουδαίο ότι κατακτήσαμε το Κύπελλο, πρέπει όμως να το ξεχάσουμε και να προετοιμαστούμε για μία καινούργια μάχη. Κάθε παιχνίδι ξεκινάει από το μηδέν και πρέπει να πεινάσουμε και πάλι. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση που ο αντίπαλος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, καθώς έχουν προετοιμαστεί για το παιχνίδι εδώ και πολλές μέρες. Φυσικά, η Μπασκόνια έχει προβλήματα τραυματισμών, από την άλλη όμως έχουν χρόνο για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του νέου προπονητή, να ενσωματώσουν τους καινούργιους παίκτες. Είχαν πολύ χρόνο για όλα αυτά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ