Ζενίτ – Άλμπα Βερολίνου 81-83

Ζενίτ – Άλμπα Βερολίνου 81-83

Η ρώσικη ομάδα ηττήθηκε στην Αγία Πετρούπολη από το συγκρότημα του Άιτο Ρενέσες, στο ντεμπούντο του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού στον πάγκο της.

Διαφορετικό θα το περίμενε το πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα στον πάγκο της Ζενίτ ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, στο ντεμπούτο του στους Ρώσους, δεν μπόρεσε με το καλημέρα να κάνει την διαφορά, με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να ηττάται εντός έδρας από την Άλμπα Βερολίνου με 83-81.

Για να είμαστε βέβαια πιο δίκαιοι, η ομάδα του Άιτο Ρενέσες πέρασε από την Ρωσία, έχοντας ως κορυφαίο τον Μάρτιν Χέρμανσον με 24 πόντους, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ, έχοντας ως ιδανικό συμπαραστάτη τον Λουκ Σίκμα, ο οποίος έκανε τα πάντα με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.

Οσο για τους ηττημένους; Οι 19 πόντοι του Ουίλ Τόμας και οι 15 του Όστιν Χόλινς δεν ήταν αρκετοί για να μπορεί να… χαμογελάσει ο Τσάβι Πασκουάλ στο πρώτο του ματς ως αντικαταστάτης του Ζουάν Πλάθα.

Στα του ματς οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο για περίπου 30 λεπτά αγώνα, η Άλμπα όμως πάτησε το γκάζι στην τελευταία περίοδο, έκανε επιμέρους σκορ 25-17 και πήρε τη νίκη. Στο 9-16 ανέβηκε η ομάδα του Βερολίνου, με τους ηττημένους να υποχωρούν στο 7-18.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 42-38, 64-58, 81-83

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ