Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στους διαιτητές»

Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στους διαιτητές»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκαν οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία παράλληλα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Σε επίσημη τοποθέτηση για την επίθεση που δέχθηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, από την οποία μάλιστα προκλήθηκε και ο ελαφρύς τραυματισμός του Λουίτζι Λαμόνικα, προχώρησε η «πράσινη» ΚΑΕ.

Το «τριφύλλι» καταδίκασε απερίφραστα το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως και κάθε μορφή βίας, ενώ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.

Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ