Λαμόνικα για την επίθεση: «Ηλίθιοι υπάρχουν παντού…»

Λαμόνικα για την επίθεση: «Ηλίθιοι υπάρχουν παντού…»

Ο Λουίτζι Λαμόνικα πήρε θέση για την επίθεση που δέχθηκε και μίλησε για «ηλίθιους», ενώ εξήγησε πού έχει τραυματιστεί.

Η επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους, κατά την αναχώρησή του από το ΟΑΚΑ, μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, δεν πτοεί τον Λουίτζι Λαμόνικα. Μάλιστα, ο Ιταλός διαιτητής, όχι μόνο δήλωση καλά στην υγεία του, αλλά και έτοιμος να σφυρίξει στο επόμενο παιχνίδι.

Επιπλέον, ο πολύπειρος ρέφερι, εξήγησε σε ποια σημεία έχει τραυματιστεί, ενώ έκανε την (εύλογη) διαπίστωση, πως «ηλίθιοι υπάρχουν παντού».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα της «Gazzetta dello Sport», ο Λαμόνικα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά. Ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Έχω τραυματιστεί στο πηγούνι και στο χέρι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι έτοιμος να σφυρίξω στο επόμενο παιχνίδι».

ΟΡΓΗ ΜΑΪΚ ΤΖΕΙΜΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Θέση για την επίθεση και τον τραυματισμό του Λαμόνικα πήρε και ο Μάικ Τζέιμς, με τον Αμερικανό γκαρντ της ΤΣΣΚΑ να μην κρύβει την οργή του: «Προσεύχομαι για ταχεία ανάρρωση. Δεν υπάρχει χώρος στο άθλημά μας ή στη λίγκα για τέτοιες πράξεις βίας. Όποιοι εκεί έξω επέλεξαν να χτυπήσει κάποιον που προσωπικά θεωρώ φίλο μου, θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή. Δουλειά των φιλάθλων είναι να δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Γίνομαι έξαλλος όταν τα πράγματα πηγαίνουν λάθος και χαίρομαι όταν τα πράγματα πηγαίνουν σωστά. Ποτέ δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με σωματική βία οι καταστάσεις. Τραγικό, απλά τραγικό».

https://www.instagram.com/p/B83oHUKgs9E/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ