Λάσο: «Κυρίαρχος ο Παπαγιάννης στην ρακέτα»

Λάσο: «Κυρίαρχος ο Παπαγιάννης στην ρακέτα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Ρεάλ για τον Έλληνα σέντερ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην Μαδρίτη.

Δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό αυτό της 26ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, με τους Πράσινους να αντιμετωπίζουν την Ρεάλ στο WiZink Center. Ο Πάμπλο Λάσο πάντως από την μεριά του, ερωτώμενος για την αναμέτρηση, στάθηκε τον Γιώργο Παπαγιάννη, τονίζοντας ότι ο Έλληνας σέντερ κυριαρχεί στις δύο πλευρές του παρκέ.

Συγκεκριμένα ο Λάσο είπε: «Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και περιμένω τη βοήθεια των φιλάθλων μας σε μια… περίεργη μέρα για αγώνα επιπέδου EuroLeague. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα που περιστρέφεται γύρω από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι καθοριστικός και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Επίσης, σκοράρουν πολύ, είναι ευέλικτο σύνολο, με τον Παπαγιάννη να κυριαρχεί στη ρακέτα και διαθέτει καλούς σκόρερ όπως ο Ράις και ο Φριντέτ. Βλέποντας το ρόστερ, ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague όμως έχουμε κάνει καλά παιχνίδια απέναντι τους. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα στο ανοιχτό γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ