Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Μπάγερν Μονάχου 68-77

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Μπάγερν Μονάχου 68-77

Στο ντέρμπι της ουράς, η Μπάγερν νίκησε τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, αφήνοντάς τη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας.

Έχει περάσει καιρός από τότε που η σημερινή Αγία Πετρούπολη λέγονταν Λένινγκραντ κι ακόμα περισσότερος από τότε που Σοβιετικοί και Γερμανοί κατακτούσαν με την ξιφολόγχη κάθε μέτρο της πόλης. Ευτυχώς η μάχη του τώρα ήταν μπασκετική, αναίμακτη και δίχως θύματα. Η Μπάγερν επικράτησε με , έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Γκρεγκ Μονρό, ο οποίος έκανε τα πάντα.

Ο Αμερικανός ήταν αυτός που «μίλησε» όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν (2.30’’ πριν τη λήξη) σε 68-70 κι έδειξαν ότι μπορούσαν να ξαναμπούν στο κόλπο. Με μια απίστευτη ασίστ στον Λούτσιτς (68-74) και προσωπικούς πόντους, οδήγησε την ομάδα του Μονάχου στη νίκη. Συνολικά είχε 26 πόντους, με 12/18 δίποντα και 2/2 βολές, αλλά και 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ. Μοναδική παραφωνία στη σπουδαία εμφάνισή του (31 κατέγραψε το σύστημα αξιολόγησης) ήταν τα 5 λάθη, αλλά ποιος ασχολείται, όταν σε 28.43’’ έκανε όλα τα άλλα.

Ο Ζίπσερ είχε συμμετοχή, ο Λούτσιτς βοήθησε, ο Μπαρτέλ είχε μερίδιο, τη στιγμή που από τη Ζενίτ ο Χόλινς με τον Αγιόν έκαναν τα πάντα. Αρνητικός ο Αλμπισί (0/4 τρίποντα), συνολικά λίγα πράγματα για τους Ρώσους (με 5/30 τρίποντα και μάλιστα εντός έδρας δεν πάνε πουθενά), που δεν έχουν βάθος στον πάγκο και μάλλον είναι άχαρος ο ρόλος τους στη φετινή διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 36-40, 54-60, 68-77.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ