Παναθηναϊκός: «Ο Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή για το ΣΕΦ»

Παναθηναϊκός: «Ο Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή για το ΣΕΦ»

Οι Πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συνοδεύσει την ομάδα στο ΣΕΦ και θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά την δημοσιοποίηση της κίνησης του Ολυμπιακού να ζητήσει από την αστυνομία της μη παρουσία του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ενημέρωσε μέσω από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι θα μεταβεί κανονικά με την αποστολή των Πρασίνων. Και δεν έμεινε μόνο στο στορι του στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης του,  με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ενημερώνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έρθει κανονικά στο κλειστό του Φαλήρου.

Ταυτόχρονα οι Πράσινοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των Ερυθρόλευκων από την Ευρωλίγκα για τα όσα αναγράφονται στην επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς την Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει – αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ