Νύχτα ντροπής για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Νύχτα ντροπής για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Οι 31 πόντοι με τους οποίους ηττήθηκαν οι Πράσινοι από την ΤΣΣΚΑ (66-97), αποτελούν την μεγαλύτερη ήττα του Τριφυλλιού στην Ευρωλίγκα. Tέταρτη σερί ήττα, έκτη στα τελευταία εφτά ματς, κινδυνεύει ακόμα και η πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και έχασε με 66-97 στο ΟΑΚΑ. Ουδέποτε μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ρώσων, από το πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ και παραδόθηκε άνευ όρων στο συγκρότημα του πάλαι ποτέ… αγαπημένου του, Δημήτρη Ιτούδη. Αρκετή από την μερίδα κόσμος του Παναθηναϊκού, οι περίπου 7 χιλιάδες που βρέθηκαν στο κλειστό του Αμαρουσίου, δεν άντεξε να δουν μέχρι τέλος την… κατρακύλα των Πρασίνων, έφυγαν από το 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ υπήρχαν και έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες.

Το τελικό 66-97 δημιουργεί και αρνητική παράδοση για την ομάδα του Τριφυλλιού. Πρόκειται για μία νύχτα ντροπής , καθώς οι 31 πόντοι με τους οποίους νίκησε η ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ είναι η πιο βαριά ήττα στην ιστορία των Πρασίνων.

Η αμέσως προηγούμενη είναι πάλι από τους Μοσχοβίτες, όταν και το 2014-15 έχασε στο ΟΑΚΑ με 55-74, ενώ η τρίτη είναι από την Μπαρτσελόνα με 66-84 την σεζόν 2003-04.

Ο Παναθηναϊκός πλέον… απειλείται ακόμα και για την είσοδό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, την ώρα που έχουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχειά τους στην διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ