Μίτσιτς: «Όλοι είχαμε συνεισφορά για τη νίκη»

Μίτσιτς: «Όλοι είχαμε συνεισφορά για τη νίκη»

Ο Σέρβος γκαρντ της Εφές στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα και για το γεγονός πως οι Τούρκοι είχαν και τον Μπράιαν Ντάνστον σε καλή μέρα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κοντράρει στα ίσα της Εφές και ηττήθηκε σχετικά εύκολα από το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν στην Τουρκία.

Μετά το παιχνίδι λοιπόν ο Βασίλιε Μίτσιτς, ένας εκ των κορυφαίων για τους γηπεδούχους ανέφερε πως, «Νιώθω εξαιρετικά. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς που επιστρέψαμε στο δρόμο των επιτυχιών. Χάσαμε ένα παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, πολύ κλειστό και ξέραμε ότι με την καλύτερη απόδοση θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Αλλά την ίδια στιγμή μάθαμε από αυτό το παιχνίδι. Απόψε δείξαμε το δυναμικό μας επιθετικά.

Είχαμε έναν εξαιρετικό Λάρκιν ξανά, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και την επιστροφή του. Και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για τον Ντάνστον, είχε ένα σπουδαίο παιχνίδι και είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας. Ποτέ δεν σχεδιάζω το παιχνίδι, το παιχνίδι έρχεται σε μένα. Στο τελευταίο παιχνίδι μας είχαμε 9 ασίστ ως ομάδα και απόψε είχαμε 20, που είναι κάτι σύνηθες για εμάς φέτος. Όλοι είχαμε συνεισφορά στην ομάδα και ήταν πολύ καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ