Ελληνιάδης : «Είναι σε συζητήσεις ο Ολυμπιακός με τον Σλούκα»

Ελληνιάδης : «Είναι σε συζητήσεις ο Ολυμπιακός με τον Σλούκα»

Εμείς το γράψαμε εδώ και τρεις ημέρες. Ο Ελληνιάδης το είπε στην κρατική τηλεόραση. Είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Σλούκας.

Πριν από τρεις ημέρες αποκαλύψαμε ότι ο Κώστας Σλούκας είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στο λιμάνι. Πριν από λίγη ώρα ο Σταύρος Ελληνιάδης είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα στην κρατική τηλεόραση. Μιλώντας στην εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου, για την Basket League, τόνισε πως «γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον Κώστα Σλούκα».

Προσέξτε: Δεν είπε κανείς ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, αλλά ότι ο πάγος έχει σπάσει, ότι οι συζητήσεις είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και πως υπάρχει αμοιβαία διάθεση για να προχωρήσουν. Όταν θα έρθει η ώρα, όταν θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, γιατί επί του παρόντος είναι… αντίπαλοι.

Ο πρόεδρος του Ιωνικού Νίκαιας και παλιός παίκτης (αλλά και παράγοντας επί σειρά ετών) του Ολυμπιακού, δεν έχει χάσει τις επαφές με τους «ερυθρόλευκους» κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις. Τόνισε δε, ότι η επιστροφή τού Σλούκα θα αλλάξει τα πάντα, κάτι που εύκολα αντιλαμβάνεται κάθε φίλαθλος του μπάσκετ.

Είναι πρόδηλο ότι ο Έλληνας διεθνής πόιντ γκαρντ είναι αυτός στον οποίο θέλουν να δώσουν ηγετικό ρόλο στην περιφέρεια, αυτός που μαζί με τους Διόσκουρους (Πρίντεζη και Παπανικολάου), υπό την… υψηλή κυριότητα του Σπανούλη, θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας που θα κάνει ο Ολυμπιακός. Κι είναι αυτός που αν επιστρέψει στο λιμάνι θα πάρει το… δαχτυλίδι από τον Σπανούλη. Έχει όλο το πακέτο.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι αν δεν τελειώσει θετικά η όλη διαπραγμάτευση, που πάντως είναι μέχρι τώρα απρόσκοπτη και σε πολύ καλό επίπεδο, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει τον ηγέτη στην περιφέρεια από την αγορά του εξωτερικού, αλλά ο Σλούκας είναι πρώτη επιλογή, όχι μόνο επειδή είναι Έλληνας, αλλά επειδή ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει στα «θέλω» του Μπαρτζώκα, επειδή είναι ένας ολοκληρωμένος κι εγκεφαλικός σύγχρονος περιφερειακός παίκτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ