Μοναδικός Μάικ Τζέιμς, γνωρίστηκε με τον… καναπέ

Μοναδικός Μάικ Τζέιμς, γνωρίστηκε με τον… καναπέ

Ο κορωνοϊός χρειάζεται προσοχή και… χιούμορ κι ο Τζέιμς διαθέτει και τα δύο. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μιλά για τον καναπέ του.

Ποιος είπε ότι οι παίκτες -και δη πρώτης γραμμής- δεν ακολουθούν τις οδηγίες και δεν κάνουν ότι κάνουμε όλοι μας αυτό το διάστημα. Όχι μόνο μένουν στο σπίτι, αλλά το ρίχνουν και στην πλάκα, γιατί αλλιώς… δεν βγαίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος εσχάτως γνωρίστηκε (για τα καλά) με τον καναπέ του.

Ο σταρ της ΤΣΣΚΑ έκανε ένα τιτίβισμα, στο οποίο αναφέρει πως «ο καναπές μου δεν με έχει δει ποτέ τόσο πολύ», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι πειθαρχεί στις οδηγίες και μένει ώρες στο σπίτι. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά, καθώς σε όλο τον κόσμο γήπεδα και γυμναστήρια έχουν κλείσει ή κλείνουν, δεν είναι έξυπνο να βγαίνει κανείς δίχως λόγο στον δρόμο, οπότε μοιραία το σπίτι είναι ο χώρος που περνά τις περισσότερες ώρες.

Ο Τζέιμς δεν είναι ο μοναδικός που με τον έναν ή άλλον τρόπο έστειλε μήνυμα «μένουμε σπίτι». Αρκετοί, είτε ευθέως, είτε επιστρατεύοντας το χιούμορ τους, προσπάθησαν να συνεισφέρουν στην παγκόσμια καμπάνια περιορισμού των ανούσιων εξόδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ