Μάθημα από τον τεράστιο Γιουλ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Μάθημα από τον τεράστιο Γιουλ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Ο πόιντ γκαρντ της Ρεάλ αντιμετωπίζει με μπασκετικούς όρους και ευφυία τον ιό που απειλεί τον πλανήτη. Απίστευτο το ποστάρισμα του Γιουλ…

Οι μεγάλοι παίκτες δεν είναι «μεγάλοι» μόνο γιατί καταφέρνουν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι, αλλά γιατί δουλεύουν με μεθοδικότητα και αυταπάρνηση, για να φτάσουν στο σημείο να… σκοράρουν με κλειστά μάτι. Μεταξύ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη είναι ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος βλέπει την πατρίδα του να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μάτι του κυκλώνα, στο έλεος του κορωνοϊού.

Ο πόιντ γκαρντ της Ρεάλ έκανε την… ανάρτηση της χρονιάς στο Instagram, δείχνοντας ότι δεν είναι απλά καλός παίκτης, είναι τεράστιος συμπαίκτης. Τι έγραψε ο Γιουλ;

«Αφού έκανα σκάουτινγκ, μπορώ να πω ότι ο κορωνοϊός είναι ένας αντίπαλος σαν όλους τους άλλους. Πρέπει να τον σεβαστούμε για να τον νικήσουμε. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να παλέψουμε σαν ομάδα. Στην άμυνα ας παίξουμε και ζώνη, αλλά ας μείνουμε και στα σπίτια μας (ατομική άμυνα).

Ας δώσουμε απόσταση δύο μέτρων κι ας έχουμε… καθαρά χέρια. Ας δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο ριμπάουντ, γιατί πρέπει να κλείσουμε μπαρ, καφετέριες και παρόμοια καταστήματα. Μην ξεχάσουμε να βοηθήσουμε, αφού συνεργαστούμε με τις αρχές.

Στην επίθεση να παίξουμε με σύνεση, δεν πρέπει να τρελαθούμε και να αγοράζουμε χωρίς λόγο από τα σούπερ μάρκετ. Ας κυκλοφορήσουμε την μπάλα καλά, χωρίς να κάνουμε άνευ ουσίας κινήσεις. Ας μην πηγαίνουμε σε μέρη με συγκεντρωμένα πλήθη. Ας μπλοκάρουμε, βάζοντας τον αγώνα μπροστά, ας χρησιμοποιήσουμε χαρτομάντιλα όταν φταρνιζόμαστε και βήχουμε.

Τέλος, ας βγούμε στον αιφνιδιασμό χωρίς να ακουμπάμε μάτια, μύτη και στόμα. Αυτός ο αγώνας θα διαρκέσει πολύ, τουλάχιστον 15 μέρες. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε τον χρόνο με τις οικογένειές μας. Είμαστε υπεύθυνοι και αισιόδοξοι για τη νίκη».

https://www.instagram.com/p/B9tp7WqIq4v/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ