Ο Πιτίνο… διευκολύνει τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να συμφωνήσει με το Αϊόνα (pic)

Ο Πιτίνο… διευκολύνει τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να συμφωνήσει με το Αϊόνα (pic)

Ο προπονητής των Πρασίνων ουσιαστικά έμπλεξε περισσότερο τα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του στο Τριφύλλι καθώς δεν διέψευσε τις φήμες για την συμφωνία του με την ομάδα του NCAA.

Το όνομά του αυτήν την περίοδο ίσως είναι το πιο hot της Ευρωλίγκας. Ο Ρικ Πιτίνο αναχώρησε για τις ΗΠΑ, εκμεταλλευόμενος τις αναβολές σε Ευρωλίγκα και Basket League λόγω του κορωνοϊού και για να είναι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα αυτό το διάστημα.

Το Σάββατο ο Ματ Ντόχερτι έβαλε… φωτιά στις τάξεις των Πρασίνων, γράφοντας ότι έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για την επιστροφή του στο NCAA και στους πάγκους του κολλεγιακού πρωταθλήματος.

Ο Πιτίνο από την μεριά του σα να έμπλεξε λίγο παραπάνω την υπόθεση για το κολλέγιο του Αϊόνα. Ουσιαστικά δεν διέψευσε ποτέ ότι έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στο NCAA, τονίζοντας μεν ότι θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό, χωρίς βέβαια να…. ακυρώνει τα λεγόμενα του Ντόχερτι.

Ουσιαστικά μοιάζει λες και ρίχνει το μπαλάκι στους Πρασίνους, την ώρα που τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι έχει δώσει ήδη τα χέρια του για την επιστροφή του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα ενώ έχει πει στους παίκτες του πως αποχωρεί από το Τριφύλλι.

Κάτι που υποστήριξε και το CBS σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου το «10» έγραψε ότι δύσκολα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στο.. αινιγματικό tweet του ο Πιτίνο έγραψε: «Ελπίζω να τελειώσουμε την σεζόν στην Ευρωλίγκα. Θα ήταν σαν… θησαυρός να προπονώ τους παίκτες του Παναθηναϊκού ως το τέλος της ζωής μου. Ελπίζω να βρούμε ένα εμβόλιο και μία θεραπεία».

Το tweet του προπονητή του Παναθηναϊκού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ