Το πιο άδοξο φινάλε σε μια τόσο πολύ πετυχημένη καριέρα

Το πιο άδοξο φινάλε σε μια τόσο πολύ πετυχημένη καριέρα

Αν δεν συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, ίσως το ματς με τη Βιλερμπάν να ήταν το τελευταίο του Μιλουτίνοφ με τα «κόκκινα». Σαφώς όχι το φινάλε που άξιζε.

Το ημερολόγιο έδειχνε 25 Ιουλίου του 2015, όταν ένας όχι και τόσο γνωστός (αλλά πολλά υποσχόμενος) Σέρβος σέντερ υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήρθε ως project κι εξελίχθηκε σ’ έναν από τους πιο αγαπητούς και συνάμα πολύτιμους ξένους, που πέρασαν από το λιμάνι. Το φινάλε της ιστορίας δεν ήταν αυτό που θα ήθελε, δεν ήταν αυτό που περίμενε κανείς.

Στις 20 Φεβρουαρίου στο 16ο λεπτό του αγώνα με τη Βιλερμπάν βρέθηκε να σφαδάζει στο παρκέ του ΣΕΦ. Έκτοτε προσπαθούσε (μέχρι τη διακοπή των αγώνων) να ξεπεράσει το διάστρεμμα που «κληρονόμησε». Κι υπό συνθήκες το γεγονός ότι σταμάτησαν οι συναντήσεις στην Ευρωλίγκα, θα βοηθούσε στην επάνοδό του, όμως…

Αν δεν συνεχιστεί η Ευρωλίγκα (κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά), ΔΕΝ θα ξαναδούμε τον Μιλουτίνοφ με τα «ερυθρόλευκα», καθώς είναι κοινό μυστικό ότι τα έχει βρει σε όλα με την ΤΣΣΚΑ και θα ακολουθήσει τη διαδρομή του Κάιλ Χάινς. Του χρόνου ο Σέρβος θα φορά τα «κόκκινα», συνεπώς ενδέχεται η φωτογραφία να είναι η τελευταία ανάμνηση απ’ αυτόν.

Όπως και να ‘χει ο Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους, που πέρασαν από τον Ολυμπιακό, αλλά κι ένας κρίκος σε μια πολύ σημαντική αλυσίδα αλλοδαπών σέντερ, οι οποίοι ήρθαν σχεδόν άγνωστοι στην Ελλάδα και τώρα είναι παίκτες του/των εκατομμυρίου/ων. Κάιλ Χάινς, Μπράιαντ Ντάνστον, Οθέλο Χάντερ, προηγήθηκαν του Μιλουτίνοφ, γεγονός που σημαίνει ότι αν μη τι άλλο η ομάδα του λιμανιού έχει βρει τον τρόπο να αξιοποιεί τους ψηλούς που παίρνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ